MÉS DE 1.500 M2 ADEQUATS PER ALS GOSSOS

El BLOC de Meliana ha proposat al govern popular la creació d’un parc específic per a gossos de més de 1.500 m2. Este espai s’ubicaria a la zona verda contemplada en el Pla General d’Ordenació Urbana-PGOU que es troba al camí del Cementeri, al costat de l’ecoparc, just abans del túnel construït amb les obres de supressió del pas a nivell de la línia del metro i, actualment ocupat pel material i la maquinària d’eixes obres.
Com diu Josep Riera, portaveu del Bloc, “es tracta de generar un espai específic, suficientment ampli i amb instal·lacions adequades per a gossos, perquè els propietaris tinguen un espai on puguen soltar els animals perquè juguen i córreguen amb la tranquil·litat de no molestar ningú i que els animals no es puguen escapar”. En concret, es tractaria d’una zona ben tancada, enjardinada, amb jocs per a gossos i mobiliari específic com ara abeuradors, expenedors de bossetes, bancs, papereres, etc., com ja hi ha en alguns pobles i ciutats.
Segons el responsable valencianista “es tracta d’una instal·lació que seria molt ben acollida per la ciutadania, tant pels propietaris de gossos, que tindrien un espai específic i ben equipat on anar, com per la resta de ciutadans, que patirien menys molèsties“. Cal dir que la ubicació, tot i que queda un tant retirada d’alguns punts del poble, donaria un bon servici a diferents zones d’expansió recent. A més, les característiques del solar són idònies, ja que per la seua pròximitat a la via del metro, l’ecoparc i el cementeri, el PGOU en restringeix molt els possibles usos i, a més, es troba molt pròxim a l’àmplia zona verda que divideix el polígon industrial del nucli urbà i, per tant, no interferix en altres necessitats de zones d’esplai dels veïns, sinó que les complementa.



Camí del Cementeri