MODEL D’AL·LEGACIONS AL REGLAMENT DE LES AJUDES, APROVAT INICIALMENT

Enguany, l’inici dels curs escolar ha començat amb l’oferta d’un nou centre d’educació infantil de 0 a 3 anys impulsat per l’Ajuntament, l’escola Ninos, a més dels dos existents a Meliana des de fa anys, l’escola Xiquets i l’escola Main Garden. Els tres centres estan gestionats per empreses privades.


La novetat és que l’Ajuntament de Meliana ha aprovat, inicialment, un Reglament per a la Concessió d’Ajudes amb Destinació a l’Escolarització en Educació Infantil (1r cicle, de 0-3 anys), publicat en el BOP de 19 d’octubre de 2010. Unes ajudes, entre 18,25 € i 92 € al mes, de què, tal com està redactat el dit Reglament, només es podran beneficiar les famílies que porten els seus fills o les seues filles a l’escoleta Ninos, vulnerant així els principis de lliure concurrència, objectivitat, igualtat i no discriminació, ja que totes les famílies de Meliana no poden concórrer en igualtat de condicions.


És per això que el Grup Municipal del BLOC vam votar en contra al seu dia i hem decidit presentar al·legacions al dit Reglament perquè totes les famílies de Meliana puguen optar a les ajudes amb igualtat de condicions, independentment del centre d’educació infantil a què decidisquen portar els seus fills o les seues filles.


Unes al·legacions que pots trobar en l’enllaç adjunt i que, com a ciutadà/ciutadana de Meliana també pots presentar (l’original i una còpia) a l’Ajuntament, durant el període d’exposició pública, fins el pròxim divendres, 19 de novembre.