SESSIÓ DEL DIJOUS, 27 DE DESEMBRE DE 2012

En esta entrada pots seguir la sessió plenària extraordinari del mes de desembre en imatges, d’acord amb l’ordre del dia. D’esta manera, et facilitem un millor accés a aquells temes que siguen del teu interés.
1.- Relació de llocs de treball (RPT)
Després de cinc anys, el regidor de Personal i 1r tinent d’alcalde, Pedro Cuesta (PP), ha presentat una Relació de Llocs de Treball (RPT) per a l’Ajuntament de Meliana que BLOC-Compromís hem qualificat de bunyol, perquè deixa sense resoldre molts dels problemes de la plantilla de personal municipal, especialment desigualtats importants entre els diferents treballadors i treballadores. BLOC-Compromís no vam participar d ela votació.
2.- Regla de gasto i límit màxim de gasto no financer
Un nou límit de gasto marcat per la nova normativa aprovada per l’Estat. La ferramenta és bona, però la seua aplicació pot provocar un excés d’austeritat que limite l’aplicació de polítiques de desenrotllament local. BLOC-Compromís ens vam abstindre.
3.- Pressupost general i plantilla del personal de l’exercici 2013 de l’Ajuntament de Meliana i de l’organisme autònom Institut Municipal de Cultura
El govern Popular ha presentat uns pressupostos més centrats a complir fins a l’extrem els criteris d’austeritat del govern de l’Estat que a aplicar polítiques locals per a tractar de resoldre els problemes que realment preocupent els melianers i les melianeres, com ara la desocupació (més de 1.200 melianers i melianers sense faena), les situacions d’emergència social provocades per la crisi a Meliana, o l’impuls dels sectors econòmics locals, especialment el comercial. Per això BLOC-Compromís vam votar en contra.
4.- Marc pressupostari
5.- Modificació de la base d’execució núm. 58 del Pressupost 2012