SENTÈNCIES CONTRA EL COPAGAMENT PER LA DISCAPACITAT I PEL TRANSPORT ESCOLAR

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha anul·lat el decret del Consell que obligava a les persones majors i a les persones discapacitades al copagament pels servicis d’atenció que reben en considerar que és “coactiu” i per “vulnerar el principi de reserva de llei, el de legalitat en matèria tributària i el de jerarquia normativa”. El TSJCV ha declarat “la íntegra nul·litat de ple dret” de l’acord del Govern valencià.

(Punxeu ací per a vore la notícia completa)

La mesura del govern del PP afectava i castigava diferents veïns i veïnes de Meliana dels col·lectius de majors i persones amb alguna discapacitat, fet que va motivar la moció de Compromís per Meliana que fou aprovada el 31 de juliol passat.

(Punxant ací podeu consultar la nota i la moció de Compromís per Meliana)

Transport escolar

De nou el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) estima un recurs, en este cas de la portaveu de Compromís Mònica Oltra, i anul·la el concepte de 3 km en “línia recta” per a atorgar les beques de transport que la Conselleria d’Educació va imposar el 2012 i que va deixar molts alumnes sense beques.

(Punxeu ací per a vore la notícia completa)

També en este cas, Compromís per Meliana vam presentar una moció, que fou aprovada al juliol de 2012, contra esta mesura de la Generalitat que afecta els estudiants i les estudiants del nucli de Roca. Durant este temps, també a petició de Compromís per Meliana, l’Ajuntament de Meliana ha assumit el cost del transport escolar que la Conselleria ha estat negant.

(Punxant ací podeu consultar la nota i la moció de Compromís per Meliana)

camc3adlamar1070610