VINE AMB COMPROMÍS PER MELIANA

Com cada any, l’últim diumenge d’octubre -enguany diumenge 26- la gent valencianista tenim una cita amb l’Aplec del Puig. Un dia festiu i de reivindicació política on gent de tot el país ens trobarem a la nostra comarca.

La cita s’inicia amb la tradicional marxa a peu des de València, que transcorre per l’antiga carretera de Barcelona (CV-300). La gent de Meliana hem quedat a les 9.45 h a l’inici de l’Avinguda Santa Maria per tal d’afegir-nos.

A les 11.30 h, a l’esplanada del monestir del Puig s’obrirà la fira de productes artesanals i casolans i les activitats infantils. Molt recomanable per a les famílies amb menuts i menudes.

Qui vulga es pot quedar a dinar. Hi ha dos possibilitats:

– Reservar el menú de paella. El tiquet és de 14 € per a les persones adultes i de 7 € per als menors de 12 anys.

– La segona opció és portar el dinar de casa. Cadascú el que vulga. La beguda i la picadeta la posarem el col·lectiu de Meliana.

En qualsevol cas, per tal de garantir les taules i les cadires, cal reservar fins al dimarts, 21 d’octubre al correu [email protected], tot indicant nom i cognoms i la modalitat del dinar (dinar de paella o dinar de casa), i si es tracta d’un adult o d’un menut.

A més, al llarg de la jornada hi haurà diferents actuacions.

Vos esperem. Com més serem, més riurem i millor ho passarem!