PROGRAMA D’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA DE LA DIPUTACIÓ

El Col·legi El Crist de Meliana ha començat el curs 2018-2019 amb les portes i finestres renovades amb l’actuació que s’ha finalitzat aquest estiu dins del pla d’eficiència energètica impulsat per la Diputació, en coordinació amb la Conselleria d’Educació, per a la millora dels centres educatius d’infantil i primària. El total de la inversió ha sigut de 156.292,07 €, realitzada per l’empresa de la comarca Abad y Castells, SL.

L’actuació ha consistit en el canvi de totes les portes i les finestres exteriors dels dos edificis, el d’infantil i el de primària. Això comporta un aïllament tèrmic dels edificis que els fan eficients des del punt de vista energètic, amb un major confort de la comunitat educativa pel que fa a la temperatura, l’estalvi energètic i l’aïllament acústic.

Al llarg de tota la legislatura s’han realitzant actuacions importants de millora en el manteniment dels centres educatius de Meliana de competència municipal. S’ha seguit una planificació, d’acord amb les prioritats marcades per l’Oficina Tècnica Municipal, que s’han anat contemplant en els diversos pressupostos municipals. A més, com en este cas, també s’ha comptat amb el suport de la Diputació i d’altres administracions. En aquests anys, s’han millorat els lavabos, les façanes, la pintura interior dels edificis, els patis, la il·luminació i les instal·lacions elèctriques i altres.

D’altra banda la planificació de la Regidoria i l’Oficina Tècnica Municipal continua i es fa en coordinació amb la direcció dels centres educatius i les AMPA. De fet, també s’estan fent en este inici de curs actuacions al pati del CEIP Mediterrani i la pintura exterior de l’edifici, a més de diverses actuacions de millora de la mobilitat i l’accessibilitat als carrers dins del pla de camins escolars segurs.