PER POTENCIAR ACCIONS I POLÍTIQUES D’IGUALTAT

Diverses dones pertanyents al col·lectiu del BLOC de Meliana han creat l’associació Dones en Bloc amb la finalitat de promoure i potenciar accions i polítiques d’igualtat. L’associació, tot i nàixer al si del BLOC està oberta a la participació de les dones de Meliana i a la col·laboració amb altres entitats i institucions amb esta finalitat. A més, es coordinarà amb altres associacions semblants dels diferents col·lectius del BLOC.

Per a Amparo Gimeno, presidenta de l’associació, “des del BLOC ja fa un temps que estem treballant en esta direcció, per exemple amb les xarrades Dones amb igualtat, que continuem amb motiu del Dia Internacional de la Dona. L’associació és un pas més per a continuar avançant en este àmbit”. L’associació ja s’ha constituït oficialment i ara s’enceta també un procés d’informació i d’adhesions.

D’altra banda, Mª Pilar Asensio, regidora a l’Ajuntament de Meliana i membre de l’associació, manifesta que “des de Dones en Bloc també volem plantejar propostes concretes a l’Ajuntament que permeten aprofundir en la igualtat efectiva, i la realització d’una política municipal en l’àrea de la Dona més àmplia i participativa”.