MILLORA DE L’ACCESSIBILITAT I DELS PUNTS D’ATENCIÓ

L’Ajuntament de Meliana està realitzant obres d’adequació i condicionament a l’edifici principal amb la finalitat de millorar l’accessibilitat i alguns dels punts d’atenció administrativa. La inversió realitzada en les actuacions serà en total d’uns 50.000 €, i es preveu que estiga finalitzada a mitjan gener.

Com explica l’alcalde i responsable d’Urbanisme, Josep Riera, “són unes obres necessàries que havien demanat tant la ciutadania com el personal de l’Ajuntament per a garantir un millor accés a l’edifici consistorial i una millor atenció ciutadana”. En concret, s’està actuant a la zona d’entrada a les oficines i les dependències municipals amb una rampa d’accés des del carrer i en la remodelació de la porta d’accés i dels banys de la planta baixa per tal de garantir-ne l’accessibilitat. A la primera planta, s’està remodelant tota la part sud d’oficines per tal de fer-la més funcional i adaptar-la a les necessitats d’atenció administrativa actuals.

En este sentit, el responsable municipal indica que “la zona on s’està actuant fou plantejada fa més de 30 anys quan les necessitats i la normativa eren unes altres. Ara, s’actua per millorar les instal·lacions”. S’ha aprofitat el final d’any perquè hi ha menys afluència de ciutadans i ciutadanes amb motiu dels dies festius, i també perquè coincidix que també hi ha més treballadors i treballadores de l’Ajuntament lliurant amb motiu de les festes, fet que ha facilitat la reubicació del personal mentre duren les obres. Conclou l’alcalde que “la idea és començar el 2017 amb millors condicions de treball i d’atenció ciutadana”.