EXPERIÈNCIA I DEDICACIÓ PER A UN NOU IMPULSMª Pilar Asensio, nova secretària local del BLOC

El col·lectiu del BLOC de Meliana, d’acord amb els estatuts del partit, ha celebrat el Congrés Local per a elegir la nova executiva que, per unanimitat, estarà encapçalada per Mª Pilar Asensio Margaix com a secretària local. Esta dona valencianista acumula una experiència important en l’àmbit de la política municipal, ja que és regidora a l’Ajuntament de Meliana des del 1999, on ha exercit les responsabilitats de les àrees de Serveis Socials, Dona i Festes. A més, en l’àmbit professional, durant anys ha coordinat equips en una indústria ceràmica important de la comarca. Ara, té disponibilitat i ganes per a ser la primera dona que, des d’esta nova responsabilitat, done un nou impuls a l’acció política del BLOC a Meliana. Com a secretari d’Organització, comptarà amb el treball de Pere Cano, historiador i professor de secundària.

Com diu Mª Pilar Asensio, secretària local del Bloc, “el col·lectiu de Meliana té una trajectòria política molt bona. S’ha treballat bé tant en el govern com en l’oposició i això s’ha d’agrair a tota la gent del BLOC que ho ha fet possible”. No debades, el partit valencianista va governar en les dos legislatures anteriors, exercint l’alcaldia, i ara és el principal partit de l’oposició.

Com diu la responsable valencianista “el BLOC és un partit que fa política de baix cap a dalt, acostat a la gent, i en què totes i tots que hi participen tenen un paper i un lloc en l’organització. Ara, el nou impuls és fer més poble i més BLOC”.