Dissabte passat va ser un dia intens d’activitats i de reivindicacions per a la nostra regidora i els nostres regidors. De matí, Mª Pilar Asensio va estar present en la jornada d’esports adaptats que es va celebrar al poliesportiu de Meliana i que va aplegar equips de nombrosos centres i pobles. I, ja de vesprada, juntament amb Vicent Ahuir, van estar presents en l’homenatge als majors de Roca-Cuíper, amb motiu de la festivitat del patró, sant Isidre. Un acte molt emotiu que consistix a visitar, casa per casa, els majors d’este nucli tan emblemàtic enmig de l’horta.
Finalment, un bon nombre de membres del col·lectiu del BLOC de Meliana vam participar en la manifestació convocada per la Plataforme de persones dependents per tal de demanar l’aplicació real i immediata per part de la Generalitat VAlenciana de la Llei de Dependència, que ha de garantir els drets i les condicions de vida de les persones dependents i del seu entorn familiar. Hi va participar el portaveu del grup municipal, Josep Riera, i Mª Pilar en acabar l’acte de Roca-Cuiper.


Manifestació per l’aplicació de la Llei de la Dependència


Manifestació per l’aplicació de la Llei de la Dependència


Mª Pilar Asensio amb un grup de participants de Meliana en les jornades d’esports per a persones discapacitades


Mª Pilar Asensio i Vicent Ahuir a casa de la tia Carme, la guardabarrera, i la família en l’homenatge als majors de Roca-Cuíper