PROPOSA LA CREACIÓ D’UN PARC D’ANTENES

El BLOC de Meliana ha presentat davant l’Ajuntament la proposta de creació d’un parc d’antenes de telefonia mòbil allunyat com més millor dels nuclis residencials, amb la finalitat de previndre els efecteus nocius que les radiacions pugueren tindre sobre la població i evitar, així, l’alarma social i els conflictes i els contenciosos que este tema genera entre la ciutadania, les administracions i les empreses explotadores.

Segons Josep Riera, portaveu del Bloc, “la regidora d’Urbanisme, Marisol Tadeo, fa més de dos mesos que ens va lliurar un esborrany d’ordenança per a regular la ubicació d’estes instal·lacions, que no contempla el parc d’antenes, però estem ja a l’estiu i el tema encara no s’ha tractat en profunditat”. Tot i la urgència i la llarga tramitació que comporta, ja que suposa una modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbana, encara s’ha tractat en una Comissió Informativa d’Urbanisme este dimecres, fet que ha motivat que el BLOC presente les seues propostes per escrit.

Com diu el responsable valencianista, “es tracta d’aprofitar que les condicions orogràfiques del Meliana no plantegen cap problema, perquè el terme és pla, i buscar la millor ubicació per al parc d’antenes”. Tot tenint en compte que el servici de la telefonia mòbil hui en dia ha esdevingut imprescindible per a la major part de la ciutadania.