PRESENTEN MÉS DE 80 FIRMES DAVANT L’AJUNTAMENT

Els veïns del carrer Salvador Giner han presentat més de 80 firmes queixant-se per l’estat del jardí, que es troba abandonat, ple de brossa i amb el mobiliari inservible, com ara la font. També es queixen per l’estat del pipi-can, per la ubicació actual i perquè en farien falta més.

Per a Josep Riera portaveu del BLOC “és lamentable que el govern popular tinga en este estat lamentable, des de fa mesos, una zona enjardinada que està tot just al costat de les dos zones en què l’Ajuntament invertirà més de 700.000 € per refer els jardins ja existents dins del Pla Zapatero. És tota una contradicció i un evidència de la mala gestió global en jardins del govern municipal”.

El BLOC ja ha denunciat en diverses ocasions l’estat d’abandó en què s’han trobat estes zones enjardinades que limiten amb el polígon industrial durant llargues temporades. De fet, com diu Riera, “sembla que el govern popular haja deixat abandonades de manera intencionada totes estes zones enjardinades per a justificar posteriorment una inversió totalment desproporcionada”. De fet, com ja va manifestar el BLOC, estes zones enjardinades es podrien haver millorat amb uns 300.000 € i la resta es podrien haver destinat a fer una auditori més gran per al Conservatori, una obra que també s’escomet amb el Pla Zapatero.