ELS USUARIS HO DENUNCIEN AMB PINTADES

Des de fa mesos, el pont del carril bici de Meliana presenta un estat lamentable en un dels seus trams, ple de clots i clevills, que fan molt perillosa la circulació de bicicletes i el pas de corredors i vianants per esta zona, especialment a la nit quan no hi ha visibilitat. De fet, així ho han denunciat els usuaris mateix amb diverses pintades sobre la calçada.

Segons Josep Riera, portaveu del BLOC, “esta situació d’abandó s’allarga ja diversos mesos sense que la Generalitat haja fet cap actuació per a senyalitzar este tram perillós de manera adequada ni per a reparar la zona, i és molt preocupant que el govern municipal de Blas Devís se’n desentenga i ho permeta”. Encara no fa un any, la Generalitat ja hagué de reparar un altre tram tot seguit al que ara es troba deteriorat. Com diu el responsable valencianista, “no s’entén que la Conselleria d’Infraestructures, propietària del vial, no faça una actuació decidida en un dels carrils bici més utilitzats per la ciutadania a tota l’àrea metropolitana i que es dedique a fer només un manteniment de pegats, tard i malament”.

Fa la coincidència que, encara no fa deu dies, el mateix conseller d’Infraestructures, Mario Flores, inaugurava les obres del nou accés sud a Meliana, amb una inversió de 3,8 milions d’euros, que han suposat la supressió del pas a nivell del cementeri i del condicionament del pont de la línia 3 del metro que es troba a escassament 100 metres del pont del carril bici deteriorat. Els dos transcorren per damunt del camí del Barranquet. Així, Riera conclou que “és tot un desgavell que la mateixa Conselleria faça inversions milionàries en una infraestructura i, en canvi, deixe abandonada l’altra”.