PROP DE 100 XIQUETES I XIQUETS SOLIDARIS

La primera campanya de recollida de joguets organitzada pel BLOC ha finalitzat amb èxit. Prop de 100 xiquets i xiquetes de Meliana, i també d’algun poble de la rodalia, han mostrat la seua solidaritat aportant joguets, llibres infantils i material escolar i educatiu. Així, s’han recollit un centenar de peluixos i ninots, uns 200 llibres de lectura infantils, al voltant de 150 joguets i uns 50 jocs educatius, a més de material escolar divers.

Este material serà repartit entre diferents associacions i entitats de l’àmbit social i de la cooperació perquè el distribuïsquen. El punt final fou el berenar d’agraïment celebrat el dia 30 a la seu del BLOC en què es van aplegar una trentena de xiquets i xiquetes i uns altres tants adults.

Des del col·lectiu del BLOC de Meliana, els agraïm la col·laboració.