LA DIPUTACIÓ NO PAGA NI LA MEITAT DE LA SUBVENCIÓ

Després que la cobrició del carrer de pilota de Meliana es va executar a final del 2007, i es van inaugurar oficialment el 3 de febrer del 2008 durant la final del Trofeu Generalitat de galotxa, encara ara, a final de gener de 2010, la Diputació de València ha comunicat a l’Ajuntament de Meliana que, finalment, la subvenció recollida en el conveni firmat al 2006 no serà de 250.000 € com s’especificava, sinó de només 120.401,77 €, ni tan sols la meitat.

Per a Josep Riera, portaveu del BLOC de Meliana, “després de tanta parafernàlia i de voler posar-se tantes medalletes, el PP, tant a la Diputació com a l’Ajuntament, ens ha enganyat a tots els melianers i a totes les melianeres negant-nos els diners acordats”. Això suposarà un desajust en els comptes municipals que l’Ajuntament haurà de solucionar llevant diners d’altres partides o projectes o renunciant a noves actuacions.

Per al responsable valencianista, “allò més lamentable és la poca paraula dels populars, que ens unflen a promeses que després incomplixen”. Així, també cal recordar que en els pressupostos del 2008 el govern popular va contemplar una partida de 100.000 € per fer les últimes millores de condicionament al carrer de pilota que, ni s’han executat, ni se sap si s’executaran.