EL PP TÉ L’ECOPARC ABANDONAT

L’estat que presenta el conjunt de les instal·lacions de l’ecoparc de Meliana és de deixadesa i abandó. Les zones verdes estan plenes de brossa, residus i amb la vegetació sense cap tipus de manteniment. A més, la tanca perimetral té diversos forats, està destensada i en alguns trams és inexsitent, i això fa que la gent entre i isca sense problemes, fora de les hores de servici, amb els riscos que això comporta.

Josep Riera, portaveu del BLOC, diu que “en els últims tres anys, l’empresa Girsa, concessionària de la Diputació, no ha fet ni una sola faena de manteniment i això fa que les instal·lacions presenten este estat tan lamentable.” L’ecoparc és una infraestructura municipal que es va construir fa pocs anys, concretament al 2002 quan governava el Bloc, per mitjà d’un conveni entre l’Ajuntament de Meliana i la Diputació de València.

Des del BLOC no entenen com l’alcalde, Blas Devís, no ha pres cap mesura en este sentit, ja que, com diu el responsable valencianista, “l’Ajuntament destina tots els anys una part considerable del pressupost, 131.000 € enguany, per a pagar este servici. Per tant, les instal·lacions haurien d’estar en bones condicions”.

Finalment, els nacionalistes recorden que l’ecoparc ha esdevingut un servici imprescindible i molt utilitzat pels melianers i les melianeres, i és fonamental per a garantir la recollida selectiva dels residus i perquè no s’acumulen als carres del poble.