EL PP NOMÉS BUSCA L’EFECTE ELECTORAL IMMEDIAT


El BLOC de Meliana denuncia el manteniment del tot deficient dels jardins de Meliana, fins i tot d’aquells en què el govern popular s’ha gastat una fortuna en la seua remodelació. El fet és molt cridaner al jardí Silvia Martínez, al carrer Enric Valor, de 2.800 m2, que va costar 580.000 € quan es va inaugurar fa poc més de dos anys i que ara presenta aspectes llastimosos.

Com diu Josep Riera, portaveu del BLOC i candidat a l’alcaldia, “este és un indicador clar de la mala gestió del govern popular. L’alcalde Blas Devís demostra una falta de planificació total, molta deixadesa i una mala administració dels diners públics. Així, en este jardí, la font no funciona, està tot ple de grafits, no es fa el manteniment del mobiliari de fusta -tot descolorit pel sol-, hi ha arbres que tenen les branques partides des de fa setmanes i, fins i tot, els acabaments mal fets al mur d’obra han generat llocs perillosos per als menuts a la zona de jocs infantils.

Com diu el candidat valencianista, “l’Ajuntament destina molts diners del pressupost, enguany 90.000 €, al manteniment dels jardins, per això no s’entén que estiguen en estes condicions.”. De nou, l’empresa Vivers Centre Verd ha sigut l’empresa a què el govern popular ha adjudicat estes faenes, empresa que ha facturat en esta legislatura més de 2 milions d’euros en obres i tasques de manteniment.

Finalment, Riera destaca que, “hem pogut constatar la manera d’actuar, totalment efectista i electoralista dels populars, pel que fa als jardins, en l’homenatge al besavi de l’alcaldessa de València, Rita Barberà, realitzat esta setmana mateix”. Així, durant la setmana passada, només perquè s’havia de celebrar este acte, l’empresa de manteniment dels jardins va estar fent un muntó d’hores extres netejant i replantant la vegetació en una altra zona enjardinada, al carrer Salvador Giner, recentment remodelada amb el Pla Zapatero del 2009. Uns jardins que, a més, l’Ajuntament han tingut tancats al veïnat durant una setmana, i que no ha pogut disfrutar, perquè no s’alterara res fins l’homenatge. Però el ben cert és que el jardí ha estat mesos ple de grafits i sense que es replantaren diverses zones, com ocorre encara al jardí de Silvia Martínez.