Este dissabte, a les 11:30h, es realitzarà el programa ‘Tinc una pregunta per al BLOC’. En ell Josep Riera, candidat del BLOC a l’alcaldia de Meliana, respondrà les preguntes de la ciutadania. El programa es podrà vore tant des de la nostra web com des de l’enllaç del nostre canal:

En el canal trobaràs un xat, que es troba a la part dreta superior de la finestra, des del qual et convidem a que hi participes. Durant el programa es seleccionaran preguntes entre totes les que es formulen des del xat.  Si tens un perfil en Facebook, també pots accedir al xat amb este perfil per poder formular la teua pregunta o fer qualsevol comentari. Tan sols has de clicar al botó del Facebook del xat i clicar en Ckeck.
 
Un vegada conectat amb la xàrcia Facebook s’habilitarà un espai des d’on podràs formular la teua pregunta o comentaris. 
Et recordem també que pots compartir el canal en la teua xàrcia social amb tan sols un clic sobre el botó de la xàrcia social en la qual el vols compartir. Però si també vols que es veja des del teu blog o pàgina web, et facilitem els mecanismes necessaris per a que ho pugues fer. Tan sols has de crear una entrada nova al teu espai web amb suport HTML i copiar el següent tros de codi que et facilitem:

Watch live streaming video from blocmeliana at livestream.com


El codi és totalment configurable al gust de cadascú i per a ajustar-lo a les mides del teu blog o pàgina web tan sols has de modificar els valors de width i height.