ELS RENTAPEUS DE LA PLATJA, SENSE AIGUA


BLOC-Compromís de Meliana constata la deficiència del servici de la platja en plena temporada d’estiu. Una realitat que es repetix any darrere any i que el govern del Partit Popular no resol.

Com diu Josep Riera, portaveu de BLOC-Compromís, “hi ha deficiències importants de neteja, sobretot després del cap de setmana, i, un any més, els rentapeus, un element bàsic a la platja de Meliana, estan sense aigua”.

No és la primera volta que els valencianistes denuncien esta situació. Des del 2009, el manteniment dels elements de la platja li correspon a l’Ajuntament, després que l’Agència Valenciana de Turisme se n’ha desentés i ha traspassat eixa competència als ajuntaments. Un traspàs que, a més, ha suposat també una reducció dràstica pel que fa a l’aportació econòmica de la Generalitat, que ha passat de 17.000 € al 2009, a només 6.000 per a la temporada d’estiu del 2011.

Per al responsable valencianista, “esta situació demostra molt poca diligència per part del regidor popular d’Obres i Servicis, Pedro Cuesta, ja que a primer de maig ja es va tractar este tema en el ple municipal”. BLOC-Compromís també lamenta el poc suport econòmic de la Generalitat a una platja molt ben valorada per la ciutadania de la comarca.