BLOC-Compromís presenta una moció sobre mobilitat i trànsit a Meliana


Des del següent enllaç pots descarregar-te la moció sobre mobilitat i trànsit presentada per BLOC-Compromís


Arxivat en: General

Comentaris

  1. Anonymous diu:

    Meliana té diferents problemes greus:
    a) El govern. Com molt bé dieu no poden anar tapant forats i obrintlos en tots els sectors.
    b) Les obres “plan e” o “plan confiança” o com jo dic Plan “M…”. Si en algo son experts és en fer i desfer. Això no és productiu, no genera riquesa, sino malestar en els veins i ganes de no pagar ni un impost sino fora perque a l’hora de reclamar si que son eficients.
    c) Vos agrade als polítics o no, sobren funcionaris i laborals a l’ajuntament. ¿on s’ha vist que en un poble de 10.000 habitants 3.500.000 euros siguen gastos de personal!!!?? si els impostos directes no cubrixen ni les nómines! Si l’ajuntament fora una empresa ja faria temps que hauria tancat la paradeta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *