ES RECULLEN NOMBROSES CAIXES DE PRODUCTES D’HIGIENE PERSONAL


L’Associació Dones en Bloc de Meliana ha organitzat una campanya solidària que ha tingut un ressò important entre la población del municipi, que ha col·laborat massivament. L’actuació ha consistit a recollir productes d’higiene personal de primera necessitat per a persones en risc d’exclusió social, tal com havien suggerit diferents associacions solidàries.

Com diu la presidenta de Dones en Bloc, Amparo Gimeno, “estem molt contentes per la implicació del poble de Meliana i d’algunes empreses. L’aportació ha sigut molt important i farà un bon paper en estos temps de crisi econòmica entre la gent que té necessitats bàsiques”. S’han recollit nombroses caixes amb material com ara xampú i sabó, crema i raspalls de dents, escuma i maquinetes d’afaitar, tovalletes humides, crema hidratant, compreses, colònia i, fins i tot, tints per als cabells i altres.
Ara, tot este material serà donat a les associacions La Teua Llar, de València ciutat, i La Casa Nueva, de Sagunt, que, per la seua àmplia trajectòria i experiència en el món de la solidaritat, i el treball diari amb la gent més necessitada, seran les encarregades de fer el repartiment personalitzat.