ÉS LA PROMESA ELECTORAL DEL PP DE NO APUJAR ELS IMPOSTOS


En aplicació del Reial Decret 20/2011, de 30 de desembre, a Meliana, la contribució urbana (IBI) augmentarà este 2012 un 6% per a tots aquells immobles (cases, pisos, solars,…) que tinguen un valor cadastral igual o superior als 44.132,25 €. Esta mesura s’aplica al 50% del padró de béns immobles de Meliana. Vos recordem que la contribució (IBI) a Meliana es paga fraccionada en dos terminis del 50%. Un rebut al juliol i l’altre al setembre.

D’altra banda, els veïns i les veïnes de Meliana hem pogut comprovar estos dies l’augment desproporcionat del rebut de l’aigua, que es correspon amb l’augment de més del 150% de la taxa TAMER, de tractament i abocament de residus, que va aprovar el Partit Popular l’estiu passat, inclosa la representant de l’Ajuntament de Meliana, Marisol Tadeo (PP). Davant este abús contra la ciutadania, cal una àmplia resposta ciutadana. Estigueu atents a allò que BLOC-Compromís proposarem des d’esta web mateixa.

Estos són dos casos molt clars i evidents de l’engany del Partit Popular, que abans de les eleccions va repetir fins a afartar-se’n que no apujaria els impostos. Ací ho teniu. Com també teniu tota la informació, perquè s’està publicant en tots els mitjans de comunicació, del saqueig a què el PP ha sotmés totes les institucions i entitats que ha gestionat. Un exemple ben il·lustrador és el cas Emarsa, la depuradora de Pinedo, on han desaparegut 17 milions d’euros. I ara ho hem de pagar la ciutadania en el rebut de l’aigua. Quina poca vergonya!