LA CONSTRUCCIÓ S’AJORNA ‘SINE DIE’
Després de 5 anys modificant el projecte diverses vegades i inaugurant maquetes, el govern del PP de Meliana ha reconegut que la Generalitat, també governada pel PP, ajorna sine die la construcció del pavelló cobert, que s’havia de construir amb els 2.067.774 € que Meliana havia de rebre del Pla d’Inversions Productives, conegut com el Pla Confiança o el Pla Camps. Meliana és un dels pocs pobles, si no l’únic, que no ha rebut els diners del dit pla.
En el ple de 5 de desembre de 2012, BLOC-Compromís ja vam preguntar sobre este tema, i la respota del govern del PP fou del tot decebedora. A dia de hui, no en tenim més notícies.

Ens trobem en esta situació pel destrellat i la mala gestió del govern del PP. En la legislatura 2003-2007, el govern del BLOC ja vam presentar un projecte de pavelló cobert, treballat pels tècnics municipals i els de la Generalitat per tal d’acollir-se al Pla d’Instal·lacions Esportives 2007-2011, un pla conjunt entre la Generalitat i la Diputació. L’aleshores regidor del PP de Meliana i vicepresident de la Diputació, Enric Esteve, era el responsable de la Diputació per a aprovar els dits projectes. Ell mateix va rebutjar la construcció del pavelló cobert de Meliana.
Projecte del pavelló cobert del govern del BLOC (2006)
En accedir el PP al govern, en la legislatura 2007-2011, el primer que va fer és modificar, l’any 2008, el projecte anterior del BLOC, molt realista, per una altre megaprojecte del tot inviable pel cost i per la magnitud de les instal·lacions. Això va dificultar el finançament i va provocar el retard en la construcció.

Amb el Pla Confiança, es va haver d’ajustar el projecte i les instal·lacions per a fer-lo viable. I això ha suposat més retards. Tants retards i tan mala gestió del projecte per part del govern del PP de Blas Devís, Pedro Cuesta i Enric Esteve, entre altres, que, finalment, la construcció està totalment paralitzada.

Això sí, el PP de Meliana no s’ha estalviat els diners públics dels melianers i les melianeres per a fer inauguracions virtuals en precampanya electoral per a presentar maquetes. L’última, el març de 2011, dos mesos abans de les eleccions, amb l’actuació estelar de l’aleshores consellera d’Esports, Trini Miró.
La gestió del PP en este tema sembla la Cançó de les mentides, aquella de la burra cega.