‘FEM MELIANA MILLOR’ POTENCIA LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA


BLOC-Compromís de Meliana hem posat en marxa una nova aplicació web que s’anomena Fem Meliana Millor. Aprofitant els recursos de Google maps, es van situant sobre el mapa del terme de Meliana aquells aspectes urbanístics i de paisatge que cal millorar. Només cal fer arribar a l’adreça electrònica del col·lectiu local blocmeliana@gmail.com les fotos denúncia amb la localització exacta i una breu descripció del fet. Dades que s’incorporen a l’aplicació, que es pot consultar des d’esta pàgina web de BLOC-Compromís de Meliana, o directament des de l’enllaç següent:

Com diu el portaveu de BLOC-Compromís, Josep Riera, “l’entorn urbà i paisatgístic preocupa molt la ciutadania. És per això que hem considerat que esta pot ser una bona ferramenta de participació ciutadana i de suport a la gestió municipal i, per tant, de millorar Meliana”. De fet, està tenint molt bona acollida. Ja s’hi han incorporat diverses propostes i denúncies i l’aplicació ha superta les 400 visites en escassament un mes.

A més, el responsable valencianista confirma que “l’acció de BLOC-Compromís no es limita a evidenciar el fet concret, sinó que se’n fa el seguiment i, si cal, es planteja en la comissió informativa pertinent o, fins i tot, en el ple, en el torn de precs i preguntes dels regidors i les regidores”. A més, este mecanisme és complementari al que el veí o la veïna ha de fer sempre, que és presentar un escrit de comunicació per registre d’entrada a l’Ajuntament.