Al nou alcalde popular no li agrada sentir algunes veritats


EL PLE D’INVESTIDURA NO ÉS L’EXALTACIÓ DE LA REGINA DELS JOCS FLORALS


En la sessió plenària extraordinària de dissabte passat, d’investidura del nou alcalde, Pedro Cuesta (PP), BLOC-Compromís féu una intervenció responsable i rigorosa amb la difícil situació social i econòmica que estem vivint. El nou alcalde la va qualificar de demagògica. No va encaixar massa bé haver de sentir quina és la crua realitat i les mancances del seu partit, en un procés de descrèdit i de descomposició. Fa la sensació que per al Partit Popular un ple d’investidura és semblant a l’exaltació de la Regina dels Jocs Florals. Per a BLOC-Compromís, és el moment de prendre consciència de la realitat, fer balanç del treball realitzat i fixar els objectius per al que queda de legislatura. Ací en teniu un avanç. En breu podreu seguir la sessió completa.
Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *