EL PLE D’INVESTIDURA NO ÉS L’EXALTACIÓ DE LA REGINA DELS JOCS FLORALS


En la sessió plenària extraordinària de dissabte passat, d’investidura del nou alcalde, Pedro Cuesta (PP), BLOC-Compromís féu una intervenció responsable i rigorosa amb la difícil situació social i econòmica que estem vivint. El nou alcalde la va qualificar de demagògica. No va encaixar massa bé haver de sentir quina és la crua realitat i les mancances del seu partit, en un procés de descrèdit i de descomposició. Fa la sensació que per al Partit Popular un ple d’investidura és semblant a l’exaltació de la Regina dels Jocs Florals. Per a BLOC-Compromís, és el moment de prendre consciència de la realitat, fer balanç del treball realitzat i fixar els objectius per al que queda de legislatura. Ací en teniu un avanç. En breu podreu seguir la sessió completa.