ESMENA ALS PRESSUPOSTOS DE LA GENERALITAT 2014


BLOC-Compromís de Meliana, per mitjà del síndic del Grup Parlamentari Compromís a les Corts Valencianes, Enric Morera, ha presentat una esmena als pressupostos de la Generalitat per al 2014 amb la finalitat que s’incloga l’execució de la rotonda d’accés a Meliana i Foios a la CV-300, l’antiga carretera de Barcelona, eix de comunicació dels pobles de l’Horta Nord.
Com diu, Josep Riera, portaveu de BLOC-Compromís a Meliana, “es tracta d’una obra bàsica per a garantir la seguretat viària, l’ordenació del trànsit i els accessos en un dels vials principals i més transitats de la comarca, especialment en un punt conflictiu per l’existència del pas a nivell de la línia 3 del metro”. Es tracta d’una obra projectada i pressupostada ja per la Generalitat l’any 2007 que va aparéixer en diversos pressupostos i que, a hores d’ara, no s’ha executat.
Com recorda el responsable valencianista, “BLOC-Compromís ha presentat  al llarg dels últims anys successives esmenes als pressupostos de la Generalitat per tal de garantir l’execució d’esta obra necessària, esmenes que el Partit Popular sempre ha rebutjat. No entenem que els alcaldes populars de Meliana, Pedro Cuesta, i de Foios, Héctor Bueno, no pressionen més per l’execució efectiva d’esta infraestrucutra tan beneficiosa per als dos municipis”. Cal remarcar que la rotonda permetria facilitar l’accés i l’eixida al centre de Meliana, millorar la comunicació amb Foios, i també l’accés a este nucli, especialment a instal·lacions públiques importants com ara el poliesportiu i l’institut de secundària. A més, al seu dia ja es van realitzar les expropiacions pertinents.
Ressò en la premsa electrònica: