MÉS COMPROMÍS, MÉS MELIANA

Dins de la campanya de participació ciutadana que hem començat i que hem anomenat Més Compromís, Més Meliana, ara pots participar fent propostes per a la millora de la gestió i del govern de l’Ajuntament i del teu poble.

Amb esta finalitat, hem creta un espai, per àrees i temàtiques, on pots anar afegint les diferents propostes. Un espai que també apareix identificat en la nostra web, en la columna de la dreta, amb la imatge de la campanya que tens en esta notícia. Des d’este espai, només has d’enviar un correu amb el teu nom i les propostes, punxant en la pestanya que diu Envia la teua proposta.

Punxa ací i participa amb les teues propostes en la campanya ‘Més Compromís, Més Meliana’

Des de Compromís per Meliana, dedicarem un mes a cada un dels àmbits i farem algunes propostes. Este mes de febrer, l’hem dedicat a la comunicació, la participació i la transparència.

Esperem que esta iniciativa siga del teu interés, estem apostant per una manera diferent de fer política en què la participació de la ciutadania siga permanent i continuada.

MésCompromísMésMelianaBlanc