LA MESA ELECTORAL DE MELIANA, OBERTA DE 18.00 H A 21.00 H

Hui finalitzarà el procés de primàries de Compromís per a triar tots els seus candidats i les seues candidates per a les eleccions europees de maig. En el procés poden participar 11.756 persones entre militants, simpatitzants i ciutadans i ciutadanes que s’hi han inscrit. Un total de 4.577 ja han votat via Internet, un 39% del cens.

La mesa electoral de Meliana, amb un cens de 305 persones, estarà oberta hui divendres, de 18.00 h a 21.00 h a la seu local, c/ Túria, 2-baix. Per encapçalar la llista, s’ha de triar entre cinc candidats i candidates: Jordi Sebastià, Enric Bataller, Julià Álvaro, Isabel Martín i Pedro Sánchez. Per a completar la llista, es pot elegir entre 17 persones.

En l’enllaç teniu tota la informació:

Punxa ací per conéixer els candidats i les candidates

Mésparticipació