MOCIÓ CONTRA EL COPAGAMENT I MESURES CORRECTORES

Compromís per Meliana ha presentat una moció de suport a les famílies amb persones discapacitades atés el malestar generat pels continus retards de les administracions en els pagaments per al funcionament del Consorci Comarcal de Servicis Socials, que està provocant la desesperació dels usuaris i les usuàries i dels treballadors i les treballadores dels diferents centres.

Com exposa Josep Riera, portaveu de Compromís, “la situació és insostenible i ha obligat a les mobilitzacions i a fer una cirda desesperada que Compromís recollim i traslladem a la Generalitat i a l’Ajuntament en esta moció”. Es demana que totes les administracions complisquen amb les seues obligacions i pagaments amb el Consorci i es reitera l’oposició al copagament pels servicis a la discapacitat, tal com ja es va aprovar a Meliana en el ple de gener amb una moció presentada aleshores pel PSOE.

Però, atés que passen els mesos sense resultats satisfactoris, com exposa el responsable valencianista, “a més fem dos propostes concretes perquè l’Ajuntament de Meliana garantisca la igualtat d’oportunitats dels melianers i de les melianares, en este cas de les persones amb discapacitat“. Així, des de Compromís es proposa que l’Ajuntament es faça càrrec del copagament de les persones empadronades a Meliana i que establisca un sistema de beques amb esta finalitat.

Amb esta moció, Compromís trasllada al ple de l’Ajuntament les inquietuds i les demandes de les famílies de Meliana que estan patint esta situació injusta perquè es puguen prendre ja mesures correctores concretes.

MOCIÓ CONSORCI SERVEIS SOCIALS

 

Ressò en la premsa electrònica:

nouhortanord.com

hortanoticias.com

laveupv.com

elperiodic.com