PROPOSTES PER A TRANSFORMAR EL PAÍS VALENCIÀ

A Meliana, Compromís tindrem este acte públic i obert d’àmbit comarcal on el portaveu de Compromís per Castelló farà una reflexió de la situació actual del nostre país i llançarà una sèrie de propostes. La seua formació i la seua trajectòria pública i social conviden a escoltar-lo.

Vicent Marzà (Castelló, 1983), portaveu de Compromís per Castelló, és mestre de Primària d’anglés i de francés, estudis cursats a la Universitat de València. També ha cursat enginyeria industrial a la Universitat Jaume I de Castelló i a l’INSA de Lió (França). No va finalitzar estos estudis perquè es va centrar en estudis més socials. Així, acaba de finalitzar el màster de Lideratge de la Transformació Socioeducativa i està realitzant el doctorat. Evidentment, el seu domini lingüístic es completa amb el valencià i l’espanyol.

Molt implicat en l’àmbit cívic i social, a més de militant del Bloc i de Compromís, també és membre del Sindicat de Treballadors de l’Ensenyament del País Valencià (STEPV) i d’Escola Valenciana. A Castelló, també forma part de la Colla el Pixaví i de la Muixeranga, i és soci de la cooperativa Som Energia.

(Punxa ací per a vore la web de Vicent Marzà)

VICENT-MARZA2_web