UNA CANDIDATURA DE 27 DONES I HOMES DE MELIANA I ROCA

Divendres, Compromís per Meliana va presentar la seua candidatura per a les eleccions municipals del 24 de maig. Un total de 27 dones i homes de Meliana i Roca. Un equip amb experiència i renovat, amb competència professional i joventut; dones i homes amb implicació social. En els quatre primers llocs, repetirà l’actual grup municipal. Al hui portaveu i candidat a l’alcaldia, Josep Riera, el seguiran les regidores Maria Pilar Asensio, Amparo Martí i Marta Valero, que va prendre possessió com a regidora fa uns mesos. S’incorporen als llocs d’eixida Joan Orts, Pere Cano, Laura Peris, Daniel Balaguer o Felip Roselló.

En l’acte, Josep Riera, candidat a l’alcaldia, va destacar que “són anys difícils per a molts melianers i moltes melianeres per la situació generada per la crisi. Això exigix un govern municipal valent, amb projecte, que sàpia llegir la realitat social i que actue”. És per això que Compromís presenta una candidatura tan àmplia, un equip amb molta capacitat de govern i de gestió pública. Un equip per a portar el projecte de poble que els valencianistes han anat conformant amb la campanya de participació ciutadana Més Compromís, Més Meliana que van iniciar al febrer del 2014.

Prèviament, Fran Ferri, diputat i candidat a les Corts Valencianes, manifestava que “estem en un moment decisiu per al país. Cal una veritable regeneració democràtica després de 20 anys de govern del PP esguitats per nombrosos casos de corrupció i una gestió dels diners públics nefasta amb grans inversions i grans esdeveniments ruïnosos, que han portat la Generalitat a un endeutament insostenible. Cal un canvi valencià que prioritze la política per a les persones, i no per a uns pocs com ha ocorregut fins ara ”.

En l’acte de presentació, Compromís per Meliana va presentar el seu programa econòmic per a Meliana, que té el suport de diferents vídeos explicatius que la formació política ja ha començar ha difondre, el primer Més Compromís, Més Foment Empresarial. També es va donar veu al públic assistent en una assemblea oberta, que va donar lloc a diferents preguntes sobre urbanisme i benestar social, entre altres.

Finalment, Riera va cloure l’acte dient que “la gent de Compromís assumim el repte de govern amb valentia i amb ganes de transformar la realitat de Meliana”. Entre el públic assistent, diversos candidats i candidates a les alcaldies dels pobles del voltant, com ara Sergi Ruiz i Rosella Antolí, de Foios i Bonrepòs i Mirambell, respectivament.

Acte1704158 Acte1704159 Acte17041510