PREOCUPA QUE NO COMPLIX LA NORMATIVA VALENCIANA


El BLOC espera que finalment la Generalitat construïsca el pavelló cobert

L’Ajuntament de Meliana ha aprovat per unanimitat demanar a la Generalitat la inclusió de la construcció d’un pavelló cobert multiusos dins del pla especial d’inversions. El BLOC ha donat suport a una infraestructura que, durant la legislatura anterior, l’equip de govern presidit pel BLOC va estudiar en profunditat i va sol·licitar amb insistència i que, finalment, la Diputació i la Generalitat ja van incloure dins del Pla d’Instal·lacions Esportives-PIE 2007-2011, però que va quedar en llista d’espera perquè no hi havia finançament suficient per part d’estes institucions.

És per això que Josep Riera, portaveu del Bloc, demana a la Generalitat que “ara que sembla que sí que hi haurà finançament, no es retarde més la construcció d’este pavelló que tanta falta fa per a la pràctica esportiva a Meliana, especialment del bàsquet, i d’altres activitats municipals; i espera que esta mateixa legislatura estiga finalitzat”.

Amb este tema, el BLOC torna a insistir en la improvisació i en la mala gestió del govern popular que, després que l’ordre de la Generalitat s’havia publicat feia dos mesos no va lliurar la memòria fins la vespra del ple. Com va evidenciar el portaveu valencianista, “no han tingut en compte la normativa específica de la Generalitat per a la construcció d’instal·lacions esportives a la Comunitat Valenciana”. Així, la sala de pistes esportives i el conjunt del pavelló no s’adequen a cap dels tres models tipus contemplats per la Generalitat quant a dimensions, nombre de vestidors i d’altres elements importants. Per part del BLOC s’ha demanat a l’alcalde que s’esmenen estes deficiències per tal que la Generalitat no pose problemes a la construcció d’una infraestructura que haurà d’executar i supervisar la mateixa Generalitat, tal com establix l’ordre que regula este pla especial per a municipis de més de 10.000 habitants, com és el cas de Meliana.

Finalment, Riera es mostra satisfet perquè “el govern popular ha mantingut i ampliat la idea inicial d’usos múltiples per a esta instal·lació per a donar resposta a les necessitats de les nombroses activitats esportives, i d’altres, que tenen lloc a Meliana; tal com es recollia ja en la documentació presentada per l’Ajuntament a la Generalitat al 2006”.