TAMBÉ UN MANTENIMENT MILLOR

El BLOC de Meliana proposa al govern del Partit Popular que habilite més ‘pipican’ i expenedors de bossetes per a gossos en diferents zones del poble per tal de facilitar espais específics per a estos animals que, a més, ajuden a mantindre més nets els carrers i els jardins del poble. En concret, caldria ubicar-ne al barri de Roca, al barri Batalla o al carrer Vora Via, entre d’altres. Es tracta d’una mesura complementària als espais que ja hi ha en l’actualitat i a la creació d’un parc per a gossos, de més de 1.500 m2 i que s’ubicaria al camí del Cementeri, que el BLOC ha proposat recentment.

Com diu Josep Riera, portaveu del Bloc, “els únics ‘pipican’ que hi ha en l’actualitat els va ubicar el govern del BLOC, ja fa tres anys, i tenen molta acceptació per part del veïnat”. En concret, es tracta de diversos espais tancats, normalment adherits a un jardí, però separats d’ell, que compten amb un expenedor de bossetes i una paperera perquè els propietaris dels gossos puguen recollir les defecacions i dipositar-les amb garanties plenes.

El responsable valencianista li recorda al regidor popular de Medi Ambient, Pedro Cuesta, que “està bé organitzar concursos i exhibicions de gossos, però que allò més important és garantir estos espais i servicis bàsics perquè siguen utilitzats tots els dies pels propietaris d’animals i, més encara, mantindre’ls en millors condicions de les que estan des que ell és regidor d’Obres i Serveis, per tal de garantir uns espais adequats per a gossos, la salut pública, la neteja dels espais públics i el benestar de la ciutadania”.