El col·lectiu del BLOC de Meliana inicia una campanya de recollida de joguets durant les festes nadalenques.



Fem un crida a totes les associacions de la localitat, i també a tota la població, a col·laborar en la campanya, que té la finalitat de recollir joguets nous, o usats en bon estat, i també material escolar i llibres de lectura infantils. Tot el material recollit serà lliurat a diferents associacions i ONG perquè el distribuïsquen, de la qual cosa el BLOC informarem de manera detallada.

Amb esta crida, el BLOC pretén recordar que tots els xiquets i totes les xiquetes tenen dret a jugar i que, especialment en estes dates, és quan estes personetes, que no solen obrir regals, potser són més conscients, a pesar de la seua curta edat, de la diferència existent entre els grups més afavorits i els menys.

La campanya s’iniciarà el dia 9 de desembre i es prolongarà fins el dia 30, en què tindrà lloc un berenar per a tots els xiquets i totes les xiquetes que hagen fet una donació.

La recepció de joguets serà a la seu del BLOC de Meliana (carrer Túria, 2-baix), en horari de 18.00 h a 20.00 h, els dilluns i els dimecres. Telèfon de contacte del BLOC de Meliana núm. 608996311.

Tot esperant la vostra col·laboració, rebeu una salutació cordial