UN NOU ÈXIT DEL BLOC DE MELIANA

El col·lectiu del BLOC de Meliana ha aconseguit un nou èxit d’organització i de convocatòria amb l’espectacle de música tradicional valenciana que va suposar l’actuació, dissabte passat, de Pep Gimeno, Botifarra. El cantant de Xàtiva va interpretar canços del seu disc Te’n cantaré més de mil i va estar acompanyat per l’Orquestra de Plectre Meliana i del Grup de Danses de Meliana. Un acte que va aplegar 400 persones.

Per a Maria Pilar Asensio, regidora del BLOC, “l’acte ha sigut una aposta decidida del BLOC de Meliana per la música tradicional valenciana i, així, l’espectacle ha comptat amb les cançons més populars, la música de tota la vida i les danses de la terra.” La professionalitat del Botifarra, tant en la veu com en la interpretació, i la qualitat de les agrupacions locals de plectre i dansa, féu que l’espectacle quedara redó i que tota la gent assistent, molt diversa i de totes les edats, disfrutara de l’acte. Com diu la regidora valencianista, “a més, el BLOC vam tractar que l’ambient fóra molt popular, amb l’espectacle al carrer, entre amistats i gent coneguda i fent front a una típica nit bascosa d’estiu amb un refresc”.

L’èxit de l’acte es deu també a la participació directa en l’organització de més de 30 persones i als treballs previs dels artistes, que van haver d’adaptar les partitures i realitzar diversos assajos.