LA PREVISIÓ DEL GOVERN POPULAR ÉS NEFASTA

Quan ja estem finalitzant la primera setmana de juliol, de nou el govern popular de Meliana ha iniciat la campanya de platja amb els rentapeus sense aigua. Així ha sigut des que governen, com ha denunciat cada any el BLOC. Això fa que el servici que es presta als ciutadans i a les ciutadanes que hi acudixen a passar els dies d’estiu no siga ni complet ni satisfactori, ja que la possibilitat de fer servir els rentapeus és molt valorada pels usuaris.

Com recorda Josep Riera, porteveu del BLOC, “no s’entén que, després d’invertir l’any passat al voltant de 20.000 € a reparar esta infraestructura, els rentapeus enguany no funcionen.” Fins el 2008, el manteniment del mobiliari i d’estes infraestructures de la platja corresponia a l’Agència Valenciana de Turisme, però des de l’any passat li correspon a l’Ajuntament, d’acord amb el conveni que es va aprovar just ara fa un any. Un conveni que atorga a l’Ajuntament de Meliana només al voltant de 17.000 € de subvenció, una quantitat del tot insuficient per a atendre les necessitats d’equipament i de manteniment de la platja de Meliana.

Per al responsable valencianista, “esta situació demostra molt poca previsió per part del regidor popular d’Obres i Servicis, Pedro Cuesta, ja que la campanya s’inicià a mitjan mes de juny”. Així, la subvenció de la Generalitat corresponent al 2010 ja es va gastar a l’hivern en mobiliari divers per a la platja, amb la qual cosa, si per posar en funcionament els rentapeus s’ha de fer una nova inversió, haurà de ser a càrrec del pressupost municipal.