LES POLÍTIQUES MUNICIPALS DEL PP CONTRA LA CRISI I LA DESOCUPACIÓ, INEXISTENTS

Tal com avançàvem a l’inici de l’agost, la desocupació a Meliana ha crescut més que en cap altre poble de l’Horta en l’últim any, un 20,15%, tal com recollia en un estudi comparatiu el diari Levante-emv, el 18 d’agost. Es confirmen, per tant, els pitjors presagis, constatats pel BLOC des de fa mesos, i també la nul·la capacitat del govern popular de Blas Devís d’activar polítiques municipals per a contrarestar els efectes de la crisi econòmica, especialment la desocupació. Ara més que mai, s’evidencia la falta de perspectiva política dels populars, que van renunciar a la subvenció de 445.000 € de la Generalitat i al projecte d’execució del viver d’empreses. Un projecte del govern anterior del BLOC que, de segur, haguera ajudat, i molt, a crear ocupació i empreses, a augmentar la formació laboral i a millorar l’assessorament tècnic als empresaris, als comerciants i als autònoms per a fer front a estos temps difícils. Es demostra que per a l’alcalde Blas Devís no és important apostar per projectes innovadors i de foment dels sectors econòmics i de l’ocupació.