ES CONFIRMA LA FALTA D’INICITIVA POLÍTICA DEL GOVERN LOCAL DEL PP

Diumenge passat, 31 d’octubre, Levante-emv publicava les dades de destrucció del teixit empresarial que afecta el xicotet comerç. Dades de l’Institut Nacional d’Estadística que en el cas de Meliana de nou són especialment preocupants. Així, si la mitjana de la CV quant al tancament de comerços entre el 2007 i el 2009 ha sigut d’un 8,1%, en el cas de Meliana ha sigut del 14,1%. S’han vist obligats a tancar 38 comerços, molt per damunt de municipis també amb un sector comercial important, com ara Massamagrell, Montcada, Alboraia, Godella, Burjassot o Paterna.


Una vegada més, des del BLOC hem de lamentar la política erràtica i la falta d’iniciativa del Partit Popular de Meliana que, des del govern, ha sigut incapaç d’aplicar mesures adequades i innovadores per tal de pal·liar els efectes de la crisi i de frenar, a nivell local, el tancament de comerços. És més, esta etapa coincidix amb les dos edicions de FIMEL, la Fira Comercial i Agrícola de Meliana, en què l’alcalde, Blas Devís, i el seu equip han estat més preocupats a gastar-se diners per a promocionar-se ells, i diferents projectes de l’Ajuntament que no acaben de concretar-se, que no a promocionar i donar suport al comerç local i l’activitat agrícola. Així, sorprenentment, han sigut dos edicions, 2008 i 2009, en què s’han malbaratat molts recursos econòmics en aspectes aliens als objectius reals de FIMEL.