LA SOLIDARITAT FARÀ QUE ARRIBEN JOGUETS A TOTES LES CASES

La segona campanya de recollida de joguets per Nadal organitzada pel col·lectiu del BLOC de Meliana ha assolit els objectius plantejats amb molta satisfacció. La solidaritat i la col·laboració de molts xiquets i de moltes xiquetes de Meliana han fet possible que els Reis Mags disposen hui d’un munt de joguets per a repartir entre les famílies amb menys recursos. Això ha sigut gràcies a les nombroses donacions. A més de diverses famílies de Meliana, els joguets es repartiran al barri de Velluters de València, una de les zones més deprimides de la ciutat, gràcies a dos entitats que hi treballen habitualment amb la gent en risc d’exclusió social. D’altra banda, la major part del material escolar i didàctic està destinat als camps de refugiats del poble sahrauí, al desert d’Algèria, que formarà part de la caravana solidària que cada any s’organitza des de València a primers d’anys per part de la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià.