PROP DE 1.000 MELIANERS I MELIANERES SENSE FAENA

Els pitjors pronòstics s’han confirmat a Meliana pel que fa a la desocupació en finalitzar el 2010. Al llarg dels anys que portem de crisi, el nostre municipi s’ha confirmat com un dels que tenen una taxa de deseocupacíó més elevada de la comarca. Amb una insignificant oscil·lació mensual, el ben cert és que no s’ha aconseguit que el nombre de parats disminuïsca, molt a prop de les 1.000 persones sense faena. Una constatació més, a pesar d’anuncis mediàtics altisoants sense cap contingut i sense cap pla d’actuació de xoc real, que el govern del PP de Meliana, presidit per l’alcalde Blas Devís, ha sigut incapaç de posar en marxa cap política concreta per tal de mitigar i contrarestar els efectes de la crisi.


Podeu recordar l’evolució de la resta de l’any en l’enllaç següent:


http://blocmeliana.blogspot.com/2010/08/timida-baixada-de-la-desocupacio.html