PORTAVEU DEL GRUP MUNICIPAL ELS ÚLTIMS HUIT ANYS

El col·lectiu del BLOC, en una assemblea molt participativa, ha elegit per unanimitat Josep Riera com a candidat a l’alcaldia per a les pròximes eleccions municipals del 22 de maig. El candidat és regidor de l’Ajuntament de Meliana des del 2003 i, des d’aleshores, exercix com a portaveu del Grup Municipal del BLOC. A més, va formar part de la Junta de Govern Local en la legislatura anterior, en què va ser responsable de les àrees de Joventut i Esport.

Segons Josep Riera, regidor del BLOC i candidat a l’alcaldia, “el BLOC presentarem una candidatura i un programa amb vocació de governar, i oferirem a Meliana un projecte il·lusionador, realista i transformador, després d’una etapa de govern del Partit Popular amb moltes decepcions per les nombroses promeses incomplides.”. Així, la mateixa assemblea ha constituït l’equip de campanya, la comissió de llistes i la comissió programàtica, que estaran coordinades per Pere Cano, M. Pilar Asensio i Vicent Ahuir.

Com també manifesta Riera, “per conformar la llista, comptarem amb gent amb dedicació i experiència tant en la gestió municipal com en el teixit associatiu de Meliana, i amb una àmplia trajectòria professional que puga beneficiar l’interés general dels melianers i de les melianeres”.

Josep Riera és llicenciat en Filologia Valenciana i treballa d’assessor lingüístic a Canal 9-Televisió Valenciana des del 2003, tant al Centre de Producció de Programes d’Alacant com, actualment, al Centre de Producció de Programes de Burjassot. Anteriorment, va treballar com a traductor del Ministeri de l’Interior, concretament a la Prefectura Provincial de Trànsit, des del 1993 al 2003, plaça de què actualment es troba en excedència. Té 43 anys, és casat i té un fill. En el BLOC ha ocupat diversos càrrecs orgànics tant a nivell local com comarcal -actualment és membre de l’Executiva Comarcal de l’Horta Nord-, i va formar part de la comissió redactora de la Ponència d’Estatuts i d’Innovació Organitzativa aprovada en l’últim Congrés Nacional del BLOC celebrat al 2009.