PRÒXIMAMENT ES PODRÀ VORE EN ESTA WEB


Dissabte passat, Josep Riera, candidat del BLOC a l’alcaldia de Meliana va respondre més de 20 preguntes en el programa impulsat pel col·lectiu del BLOC, Tinc una pregunta per al BLOC. La major part de les preguntes es van formular al plató televisiu instal·lat a la sala d’exposicions de l’IMC, però cinc van ser formulades per persones que seguiren el programa per Internet per mitjà del xat habilitat. Totes les preguntes van ser formulades i retransmeses en directe via Internet.

El candidat valencianista va tractar temes com ara l’autocupació i les mesures per a combatre a nivell local la desocupació, especialment de les persones amb alguna discapacitat, també quins sectors econòmics cal impulsar a Meliana i com; els problemes de mobilitat i d’accessibilitat a la via pública dels vianants, especialment d’aquells amb una visió limitada; la manera de combatre la violència masclista; la regulació real dels guals a tot el nucli urbà; les propostes del BLOC per a impulsar l’activitat cultural; i també la manera i les actuacions per a ampliar la política de joventut; el futur de l’agricultura a l’horta de Meliana, i especialment de l’agricultura ecològica com a sector emergent; i el posicionament sobre la festa dels bous al carrer; entre d’altres. 

Per a Josep Riera, “la valoració d’esta activitat és molt positiva. Els veïns i les veïnes de Meliana, per primera volta al nostre poble, van tindre la ocasió d’interpel·lar un candidat a l’alcaldia abans de les eleccions per tal de conèixer la seua opinió i la del seu grup polític sobre els temes que els preocupen“. Es tracta d’una iniciativa del BLOC per tal de fomentar la participació i l’interès de la ciutadania en la política real, la del dia a dia. En breu, es podrà vore el programa per diferents mitjans per a aquella gent que no el va poder vore en directe i que en tinga interès.