BLOC-Compromís ajudem a fer pública en els nostres mitjans de comunicació esta convocatòria que naix des de la inquietud ciutadana.

Benvolguts veïns i veïnes,
A causa de totes les retallades, l’augment de l’atur, la pèrdua de drets, el deteriorament del nostre benestar i la imposició d’interessos individualistes d’unes poques persones que són responsables d’aquesta situació, sentim la necessitat d’actuar, mitjançant la creació d’una plataforma que lluite pels drets pels quals han lluitat els nostres avis i pares, defensant uns serveis públics de qualitat.
No renunciem a demanar responsabilitats als que han desviat i malgastat els fons públics. Però, primer de tot, podem evitar que retallen els nostres drets, si lluitem junts per defensar-los.
Demanem la participació de tota la ciutadania en la defensa dels serveis públics i, sobretot, que els i les joves s’adonen que està en joc el seu futur i actuen en conseqüència.
Per tot això, ciutadans i ciutadanes, treballadors i treballadores, usuaris i usuàries dels serveis públics, persones de Meliana indignades amb la situació i preocupades per les retallades patides pels serveis públics al nostre país i al nostre poble, convoquem a una reunió per a la constitució d’una
PLATAFORMA CIUTADANA EN DEFENSA DELS SERVEIS PÚBLICS
dimecres 7 de març a les 19.30 h.
en el Gurugú a la Plaça Major de Meliana.
Proposta d’ordre del dia, oberta als suggeriments de les persones assistents:
1. Situació dels serveis públics a Meliana.
2. Constitució, organització i funcionament de la plataforma.
3. Programa d’actuació.
Convidem a tota mena d’organitzacions, entitats, associacions i col·lectius a adherir-se a aquesta convocatòria.
Salutacions