El mes de febrer ens ha arribat el rebut de l’aigua en què s’aplica l’increment abusiu de la taxa TAMER, de tractament de residus. Este augment ha generat la indignació dels melianers i les melianeres. Hi ha moltes persones que ja han presentat la reclamació corresponent a l’EMTRE, l’entitat metropolitana que aplica esta taxa. Si encara no has reclamat i vols fer-ho, BLOC-Compromís hem iniciat una campanya per a facilitar-te la reclamació. Pots descarregar-te les instruccions i els documents des de la nostra web.

DOCUMENTS EN VALENCIÀ

Enllaç a la guia explicativa
Enllaç al recurs
Enllaç a la sol·licitud d’ingressos indeguts


DOCUMENTOS EN CASTELLANO

Enlace a la guía explicativa
Enlace al recurso
Enlace a la solicitud de ingresos indebidos

Més informació complementària en l’enllaç següent:
http://blocmeliana.blogspot.com/2012/03/la-taxa-tamer-en-el-rebut-de-laigua.html