ORGANITZAT PER BLOC-COMPROMÍS DE MELIANA


Diumenge passat, 3 de juny, un centenar de persones van participar en el 2n Passeig per l’horta organitzat pel col·lectiu de BLOC-Compromís de Meliana. Una jornada festiva i reivindicativa. Com diu Josep Riera, portaveu del grup a l’Ajuntament, “Van ser 9,5 quilòmetres, al terme de Meliana, tots per camins i sendes de l’horta, i per llocs emblemàtics com ara les alqueries de XXXX i del Magistre, la fàbrica de Nolla, la platja de Meliana o el nucli agrícola de Roca i Cuiper”.


Amb esta activitat, els valencianistes han volgut reivindicar l’espai únic i irrepetible de l’horta i la necessitat urgent que la Generalitat aprove el Pla d’Acció Territorial de l’Horta de València (PATPHV), un document que es va redactar fa dos anys, que es va sotmetre a exposició pública i que hui la Generalitat encara no ha aprovat.