L’AJUNTAMENT ABANDONA EL CONSORCI DE LA XARXA JOVES.NET


En el ple ordinari celebrat el 2 ‘octubre, el govern del PP de l’Ajuntament de Meliana ha aprovat en solitari l’eixida del consorci comarcal de la Xarxa Joves.net, que agrupa diversos ajuntaments de l’àrea metropolitana i del qual Meliana ha format part més de 10 anys. Un consorci amb una finalitat clara de coordinar accions de cara a la joventut, optimitzar els recusos municipals en este àmbit i elaborar materials específics que necessiten de tècnics i professionals que excedixen els recursos propis d’un ajuntament.
Per a Josep Riera, portaveu de BLOC-Compromís, “La decisió del Partit Popular és un pas més en el desmantellament de l’àrea de joventut de l’Ajuntament de Meliana. Primer fou la supressió del personal tècnic específic, després la reducció dràstica del pressupost per a joventut, i ara l’eixida del consorci”. Cal dir que ha sigut una decisió personal del regidor de Joventut, César Rodríguez, que no ha comptat amb cap informe tècnic que justifique la decisió i que ni tan sols el regidor mateix ha sabut explicar al ple amb arguments convincents.

Esta mesura ja fou inclosa en el pla d’ajust aprovat al juliol pel Partit Popular, juntament amb l’exida, també, del consorci Pactem Nord, de foment de l’ocupació, entre d’altres mesures. Com diu el responsable valencianista, “sorprén que precisament ara, quan des de tots els àmbits es reclama l’optimització i la coordinació dels recursos i  de la prestació dels servicis, per mitjà de consorcis, convenis o mancomunitats, el PP de Meliana hi suprimisca la seua participació”.

ENLLAÇ A LA XARXA JOVES.NET 

Debat del punt de l’eixida de la Xarxa Joves.Net
(Ple 02-10-12)