SESSIÓ DEL DIMARTS, 2 D’OCTUBRE DE 2012 

En esta entrada pots seguir la sessió plenària ordinària del mes d’octubre en imatges, d’acord amb l’ordre del dia. D’esta manera, et facilitem un millor accés a aquells temes que siguen del teu interés.

1.- Lectura i aprovació de l’acta anterior 5/2012 de 23 de juliol.

2.- Donar compte dels decrets d’Alcaldia dictats des de l’última sessió ordinària del Ple.


3.- Donar compte de canvis en les delegacions de l’Alcaldia.

4.- Aprovació definitiva del compte general de l’exercici 2011 de l’Ajuntament de Meliana i de l’Institut Municipal de Cultura.


5.- Donar compte dels estats d’execució dels pressupostos de l’Ajuntament de Meliana i de l’IMC a data 30 de juny de 2012.

6.- Donar compte de l’informe de morositat corresponent al segon trimestre de l’exercici 2012 en compliment del que disposa la Llei 15/2010, de 5 de juliol, pel que s’establixen mesures de lluita contra la morositat en les operacions comercials de l’Ajuntament i de l’IMC.

7.- Suspensió de concessió d’ajudes medicosanitàries a les empleades i els empleats públics durant el període 2012-2014.

8.- Regularització de la forma de pagament de la prestació econòmica en situació d’incapacitat temporal. 


9.- Acceptació de la delegació de contractació del pla complementari del PPOS 2011.

10.- Ratificació del conveni de cessió definitiva de la gestió de l’ecoparc a favor de l’EMTRE.

En este punt, BLOC-Compromís justifica el vot en contra per la vinculació de la gestió de l’ecoparc a la xata TAMER que es cobra en el rebut de l’aigua i que el Partit Popular ha augmentat de manera abusiva des del 2009.

11.- Separació de la Xarxa Joves.net.

El PP decidix abandonar el consorci Joves.net després de més de 10 anys que l’Ajuntament de Meliana està adherit a esta plataforma d’optimització de recursos i de projectes de joventut.

12.- Moció del PP sobre el Consorci Comarcal de Servicis Socials de l’Horta Nord.

BLOC-Compromís vota a favor d’instar la Generalitat perquè pague ja l’1,2 milions d’euros que deu al consorci, fet que en dificulta la viabilitat i la continuïtat. En este punt es critica la gestió del PP al capdavant de la Generalitat.

13.- Moció de BLOC-Compromís sobre el carril bici des de Roca fins a la platja.

BLOC-Compromís proposa que l’Ajuntament complete el carril bici des de Roca fins a la mar, ja que el projecte de la Diputació de remodelació del camí de la Mar només el preveu des de Meliana fins a Roca. El PP vota en contra.

14.- Moció de BLOC-Compromís sobre recorregut del carril bici per Meliana.

BLOC-Compromís proposa que l’Ajuntament regule la circulació de bicicletes pel tram de carril bici que transcorre pel nucli urbà, pels carrers Aragó i Via Augusta, atesa la perillositat de l’ordenació actual. El PP vota en contra.

15.- Declaració institucional contra la violència de gènere.

16.- Precs i preguntes del regidors i de les regidores.