DESPRÉS DE REBAIXAR-LES A NOMÉS 10.000 €

El govern del Partit Popular, a punt de finalitzar l’any, encara no ha publicat les bases per a adjudicar els 10.000 € de les ajudes a la cooperació contemplats en els pressupostos del 2012.
Com recorda Josep Riera, portaveu de BLOC-Compromís, “BLOC-Compromís ja va preguntar en el ple ordinari del 5 de desembre sobre este tema, però el govern del PP no va respondre davant l’absència de la regidora de Benestar Social. Dos setmanes després, encara no en sabem res”. En un moment difícil per a les ONG i les ajudes a la cooperació amb països en vies de desenrotllament -en molts casos ajudes d’emergència-, que s’han reduït notablement amb l’excusa de la crisi, no hi ha cap justificació per a esta classe de retards.

El responsable valencianista lamenta, a més, com “el Partit Popular ha reduït notablement les ajudes, ja que només representen el 0,15% del pressupost ordinari de l’Ajuntament, lluny del 0,7% a què la institució es va comprometre ja fa més de 10 anys per acord plenari”. Ara, no queden ni 15 dies perquè es puguen publicar les bases, es presente la documentació necessària per part de les ONG i s’adjudiquen les ajudes abans que finalitze l’any, tot tenint en compte els dies festius.