UN EQUIP DE GOVERN DE 10 PERSONES NO EN SAP RESPONDRE

En el ple del 5 de desembre, BLOC-Compromís ja vam preguntar per què no s’havien atorgat encara les ajudes a la cooperació, escassament 10.000 €. Els membres de l’equip de govern, alcalde i tinents d’alcalde, es van mirar alçant els muscles. La regidora de Servicis Socials, Patricia Galán, no hi era en el ple i no van saber respondre la pregunta. Els dies han passat i l’Ajuntament no ha donat cap senyal sobre este tema. Lamentable que haja arribat el Nadal i un equip de govern de 10 persones no haja sigut capaç d’adjudicar les ajudes. Amb episodis judicials com el de l’exconseller  Rafael Blasco (PP) (Notícia relacionada del diari ‘El País’) per la mala gestió dels diners de la Generalitat per a les ajudes a la cooperació, i l’oblitdel govern popular de Meliana, el Partit Popular demostra la seua poca sensibilitat i la deixadesa per la gent que patix més enllà de les nostres terres.
Pregunta de BLOC-Compromís
Resposta del govern del PP