UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ APROVAT AL 2009

El govern del Partit Popular, a punt de finalitzar el 2012, encara no ha facilitat cap informació sobre el conveni de col·laboració firmat entre els ajuntament de Meliana i de Tavernes Blanques. Això a pesar que des de BLOC-Compromís s’ha sol·licitat en diverses ocasions que este punt s’incloga en alguna de les sessions de la Junta de Portaveus, tal com va aprovar el ple en la sessió de maig de 2009, juntament amb el conveni.
Com diu Josep Riera, portaveu de BLOC-Compromís, “és un exemple més de la poca transparència i de la falta de diligència del govern del PP”. L’última va volta que es van demanar explicacions fou en el ple ordinari celebrat el 5 de desembre passat, i encara no s’ha convocat els grups per a informar-los, tot i que el portaveu del Grup Popular, el 1r tinent d’alcalde, Pedro Cuesta, es va comprometre a fer-ho en una setmana. També està pendent l’informe dels tècnics municipals, el secretari i l’interventor, que BLOC-Compromís va demanar al febrer sobre l’aplicació del dit conveni, amb la valoració econòmica dels intercanvis realitzats.

El responsable valencianista lamenta que, més enllà d’algunes col·laboracions puntuals i lògiques, com ja es feia amb altres ajuntaments, sembla que “el Partit Popular per a allò que realment ha fet servir este conveni ha sigut per a buscar titulars mediàtics, en plena crisi econòmica, amb una pretesa racionalització administrativa que no acabem de vore enlloc. Titulars com ara valorar en 600.000 € l’aplicació del conveni fins al 2011, tal com afirmava el mateix Cuesta en unes declaracions de primer d’enguany. Una informació que, insistix Riera, “no hem pogut contrastar de cap manera perquè se’ns nega sistemàticament la informació”.

Pregunta de BLOC-Compromís en el ple de 5 de desembre

Resposta del govern del PP en el ple de 5 de desembre

Notícies relacionades:
‘hortanoticias.com’, 28 de maig de 2009 

‘hortanoticias.com’, 17 de juny de 2010 

‘hortanoticias.com’, 8 de setembre de 2010 

‘hortanoticias.com’, 22 de desembre de 2011